Estetica dentară s-a născut din nevoia oamenilor de a avea un zâmbet frumos, luminos și sănătos. Pentru a realiza acest lucru este nevoie de tehnologie avansată, medici specializați în estetică dentară, tehnici și materiale noi.

Clinica Dentară Ambra dispune de aceste mijloace și vă poate ajuta să dobândiți un zâmbet mai alb, spectaculos și luminos.

 

Albirea Zoom

Tehnologia de albire Zoom reprezintă liderul mondial în albirile dentare în acest moment. Cercetările și studiile clinice arată că albirile dentare prin tehnologie Zoom, sub supervizarea unui medic dentist, sunt sigure.

Procedeul constă în  realizarea în prealabil a unui consult și  a unei ședințe de igienizare pentru  curățarea și pregătirea dinților.

Albirea presupune aplicarea pe dinți a unui gel special al cărei acțiuni este declanșată sub lumina lămpii cu plasmă Zoom.

Durata necesară albirii este de aproximativ 45 de minute și uneori pacientul poate avea o ușoară sensibilitate a dinților.

Albirea nu este recomandată copiilor  sub 13 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează precum și pacienților cu multiple carii și obturații.

 

Fațetele ceramice

Fațetele ceramice reprezintă o soluție minim invazivă de tratament.

Constau în cimentarea unor lamele subțiri din material ceramic pe suprafața dintelui.

Fațetele reprezintă opțiunea nr. 1 atunci când este vorba de designul unui zâmbet. Cu ajutorul lor se poate schimba complet forma și culoarea unui dinte.

Realizarea zâmbetului cu ajutorul fațetelor reprezintă un proces extrem de riguros care necesită multiple cunoștințe și atenție din partea medicului și tehnicianului care le execută.

Acest tip de tratament nu este indicat la dinții cu distrucții masive, obturații mari sau cu un grad mare de incongruență (dinți foarte strâmbi).

 

Ceramica pe zirconiu

Folosirea zirconiului în stomatologie reprezintă o metodă inovativă de tratament care ne dă posibilitatea realizării unor coroane dentare cu un efect maxim de naturalețe.

Zirconiul este un metal de culoarea dintelui, foarte dur și cu o foarte bună biocompatibilitate.

Realizarea coroanelor de zirconiu necesită tehnici speciale de preparare a dintelui și tehnologie avansată de laborator dar rezultatul este mai precis și cu o estetică mult îmbunătățită față de tradiționalele coroane metalo-ceramice.

 

Coroanele integral ceramice

Coroanele integral ceramice reprezintă o opțiune de tratament minim invazivă cu rezultate estetice înalte. Ca orice manoperă în estetică dentară, necesită tehnologie avansată și înalte abilități ale echipei medicale.

Echipa Clinicii dentare Ambra și laboratoarele cu care lucrează dispun de întreaga tehnologie și vă invită să construim împreună un zâmbet luminos.