Testimonial pentru Dr. Alina Liteanu

În primul rând vreau să vă felicit pentru condițiile pe care le oferiți la dumnevoastră în clinică ,o igienă fantastică și o curățenie ca în occident! O echipă minunată , felicitări pentru seriozitatea de care dați dovadă! Mulțumesc din suflet doamnei doctor, Alina Liteanu, care este un medic deosebit ,ascultă și înțelege nevoile pacientului.

Dacă până acum am privit doctorul stomatolog cu groază și reținere, Clinica Ambra mi-a schimbat părerea, iar Dna.Doctor Alina Liteanu mi-a spulberat orice sentiment neplăcut față de vizita la dentist. Mersul la cabinet a devenit un fel de vizită la un salon de înfrumusețare, în care intri și ieși mult mai frumos, relaxat, încrezator. Pot spune că pentru mine Ambra este un “Salon Spa” la care o să revin cu drag de fiecare dată.

Va consider cei mai buni și spun asta tuturor. Vă recomand cu multă căldură apropiaților mei. Simt că, la clinica stomatologică Ambra , vă pasă cu adevărat de pacienții pe care îi aveți.
Cu stimă și respect,
Cucu Ionuț Daniel, 26 ani, Iași

De cum pășești în clinică ai senzația că ai greșit destinația sau cel putin țara: totul este impecabil, curat și de bun gust.

Te întâmpină o atmosferă caldă și relaxantă, depășind cadrul tradițional al cabinetului stomatologic în care stai la rând într-o sală întunecoasă pe un scaun metalic… Trecând peste partea de formă, constați că profesionalismul, tactul, amabilitatea și disponibilitatea personalului sunt de fapt nucleul acestei clinici.

Eu personal am fost tratat de Doamna doctor Luiza Amihăesii, care se dovedește a fi o profesionistă adevărată, dornică și în măsură să asigure tratamentul adecvat fiecărui pacient. Plusul oferit de Ambra este dat și de calitatea materialelor folosite, a tehnicii și a prețurilor rezonabile practicate. Totul este completat de o placută muzică ambientală care-ți relaxează nervii întinși la maxim numai de ideea de a sta în preajma unui dentist precum și de relațiile strânse de colegialitate și colaborare dintre angajați, dispuși oricând să se ajute și să se consulte între ei pentru alegerea tratamentului optim.

Recomand cu căldură!
Florin Liviu Ștefănescu, 35 ani, Iași

 

Testimonial pentru Dr. Anca Manolache

Dupa ce mi-am finalizat lucrarea la dumneavoastră pot să vă mărturisesc următoarele: am fost surprins placută de seriozitatea și dăruirea cu care vă tratați pacienții. Mulțumesc  Domnișoarei Doctor Anca Manolache pentru atenția și profesionalismul cu care m-a tratat. Nu voi ezita să vă caut de câte ori voi avea nevoie.

Vă mulțumesc.
Maria Popescu, 57 ani, Iași

 

Testimonial pentru Dr. Camelia Ambrono

Am apelat la serviciile oferite de echipa Ambra Dental Clinic la recomandarea unor membri de familie care au beneficiat de tratamente complexe sub indrumarea doamnei doctor Ambrono. In ciuda situatiei medicale precare in care ma aflam, am intalnit o echipa profesionista, care a dat dovada de implicare in a alege tratamentele cele mai potrivite pentru varsta si situatia mea. Folosind aparatura si tehnici performante, echipa de medici a contribuit semnificativ la imbunatatirea starii danturii mele astfel ca recomand cu incredere serviciile cabinetului Ambra Dental Clinic.

Cristina Milincianu, 22 ani, Iași